Βίντεο με το Τατόι από ψηλά – Η εικόνα πριν περάσει σε «νέα εποχή»
Πρόκειται να γίνουν αναστηλώσεις και γενικότερη αναδιαμόρφωση των πρώην βασιλικών ανακτόρων στο Τατόι, μετά και τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Μετά και τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τα πρώην βασιλικά ανάκτορα ετοιμάζονται να περάσουν σε μια νέα εποχή.
Πρόκειται να μεταμορφωθούν σε ένα όμορφο πάρκο αναψυχής, όχι μόνο της Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
Πρόκειται να γίνουν αναστηλώσεις και γενικότερη αναδιαμόρφωση των πρώην βασιλικών ανακτόρων στο Τατόι, μετά και τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Σε βίντεο του Up Stories, βλέπουμε από ψηλά τον χώρο, μέσα από πολύ όμορφα πλάνα:
Πώς το Τατόι άλλαξε όψη μέσα σε δύο μέρες για την κηδεία του τέως βασιλιά
Τα συνεργεία δούλευαν πυρετωδώς όσο πλησίαζε η ημέρα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Μέσα σε λίγες ώρες, η περιοχή όπου βρίσκονται οι οικογενειακοί τάφοι της πρώην βασιλικής οικογένειας, στο Τατόι, άλλαξε όψη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας