Ειδικότερα, σε αυτό το νέο τρέιλερ για το Survivor All Star βλέπουμε τους Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούληνα μιλούν απευθείας στην κάμερα εξηγώντας του λόγους για τους οποίους και επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.
Η παραγωγή ωστόσο θέλει να δημιουργήσει δύο δυνατές ομάδες που θα μείνουν στην ιστορία. Έτσι τις τελευταίες ώρες πέρασαν από εργομετρικά τεστ τρία πρόσωπα που δεν έχουν ακουστεί ξανά.
Ο λόγος για την Τζο Μαριδάκη και τη Στέλλα Ανδρεάδου, οι οποίες συμμετείχαν στον περσινό κύκλο, αλλά και τον Νικόλα Αγόρου, που είχε πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής τα ονόματα αυτά δεν είχαν ακουστεί.
Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2023.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας