Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Φερνάντο Σάντος δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας τηςΠορτογαλίας. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε και επίσημα πλέον το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Σάντος αποχωρεί από τον πάγκο της ιβηρικής ομάδας κοινή συναινέσει, μετά από οκτώ χρόνια απόλυτα πετυχημένης παρουσίας, έχοντας οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του Euro 2016 και του Nations League 2019.
Ο 68χρονος, είναι ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο της χώρας (109), τις περισσότερες νίκες (67), τις περισσότερες ισοπαλίες (23), τις περισσότερες ήττες (19) και το τρίτο μεγαλύτερο ποσοστό νικών (61,47%).
Αφού λύθηκαν και κάποια λογιστικά προβλήματα που είχαν προκύψει, η ομοσπονδία της Πορτογαλίας ανακοίνωσε και τυπικά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον πάγκο της εθνικής, με τα δημοσιεύματα για τον αντικαταστάτη του να «φουντώνουν» τις τελευταίες ώρες και να αναφέρουν ως επικρατέστερο τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι θετικός στο σενάριο να αναλάβει την καθοδήγηση της Πορτογαλίας, παράλληλα με τη Ρόμα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…