Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το έκανε ο Βίτορ Περέιρα – Ανέλαβε τη Φλαμένγκο (pic)

Το έκανε ο Βίτορ Περέιρα – Ανέλαβε τη Φλαμένγκο (pic)

Αν και δήλωσε πως έφυγε από την Κορίνθιανς για… οικογενειακούς λόγους, ο Βίτορ Περέιρα ανακοινώθηκε από τη Φλαμένγκο, μία από τις μεγαλύτερες αντιπάλους της πρώην ομάδας του.

Η Φλαμένγκο, νικήτρια του Copa Libertadores, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πορτογάλου – πρώην προπονητή του Ολυμπιακού – Βίτορ Περέιρα. «Η Φλαμένγκο ενημερώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον προπονητή Βίτορ Περέιρα για την θέση του προπονητή το 2023», ανέφερε η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 54χρονος τεχνικός, κάθισε φέτος στον πάγκο της Κορίνθιανς, μία από τις μεγαλύτερες αντιπάλους της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο, στην πρώτη του εμπειρία στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει για «οικογενειακούς λόγους».

Διαβάστε επίσης: Δύο ομάδες, ένα μεγάλο όνειρο

Στη συνέχεια, διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπογράψει σε άλλη βραζιλιάνικη ομάδα και ότι θα επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πορτογαλία.

«Πρέπει να βοηθήσω να σταθεροποιηθεί λίγο η διαδικασία της νόσου της πεθεράς μου, που μένει στο σπίτι μου. Γι’ αυτό πρέπει να επιστρέψω», είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ESPN Βραζιλίας. Τελικά, δεν φάνηκε και τόσο συνεπής.

Ο Περέιρα θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Ντορίβαλ Τζούνιορ, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο μήνα, εν μέσω έντονων αποκλίσεων με το διοικητικό συμβούλιο της πιο δημοφιλής ομάδας στη χώρα και παρά την κατάκτηση του Copa Libertadores το 2022.

Ο Ντορίβαλ Τζούνιορ θωρείται ως έναν από τους πιθανούς υποψηφίους για να αντικαταστήσει τον Τίτε στην εθνική Βραζιλίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024