Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 4χρονης που κατάπιε φυστίκι – Παρουσίασε πνευμονική ανεπάρκεια
Βρίσκεται διασωληνωμένη σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της τετράχρονης που βρίσκεται διασωληνωμένη σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το κοριτσάκι παρουσίασε πνευμονική ανεπάρκεια, καθώς κατάπιε φυστίκια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.
Όλα συνέβησαν στην Σαντορίνη, όταν το παιδί βρέθηκε ξαφνικά να χαροπαλεύει μπροστά στα μάτια των γονιών της.
Πολύ γρήγορα στήθηκε επιχείρηση και το παιδί μεταφέρθηκε στην Κρήτη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Η μικρή παραμένει διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πνευμονική ανεπάρκεια .
Στο πλευρό της παραμένουν από την πρώτη στιγμή οι γονείς, που έζησαν έναν απόλυτο εφιάλτη.
Να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκε να έχει 1,5 φιστίκι στον δεξί του πνεύμονα, παρουσίασε αναπνευστική δυσχέρεια και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του από την Σαντορίνη στην Κρήτη, για την οποία στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής, με το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ.
Μάλιστα, ήταν τόσο σοβαρή η κατάστασή του, που διασωληνώθηκε με την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση ενδοσκοπικά των φυστικιών που είχαν αποφράξει τον δεξί του πνεύμονα (δεξιό στελεχιαίο βρόγχο).
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442