«Σε έναν υπέροχο στρογγυλό χώρο, εμείς επιλέξαμε να παρουσιάσουμε μια μουσική παράσταση που ονομάσαμε Κρυφές Γωνιές» είπε καλωσορίζοντάς τους φίλους της η Γιώτα Νέγκα, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Οι Κρυφές Γωνιές δεν είναι σημεία του εξωτερικού χώρου, είναι οι εσωτερικοί μας τόποι που κρατάμε κρυφοί και τους δίνουμε κάποια στιγμή την ευκαιρία να βγουν στο φως.».
Στην πρεμιέρα της βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής, η Σοφία Βόσσου και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό, προσωπικό μα και τόσο εξωστρεφές
H Γιώτα Νέγκα σύστησε κομμάτια του ερμηνευτικού της εαυτού που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα πλέκοντάς τα με τις υφές της που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Ο Χατζιδάκις συνυπάρχει στην ίδια σκηνή με την Nina Simone και η Γιώτα Νέγκα εναλλάσσει τους χρόνους, τις συναισθηματικές διαθέσεις και τις καταβολές της δημιουργώντας έναν κοινό τόπο συνάντησης: εκεί που τα συναισθήματα γεννιούνται ελεύθερα.
Με αυθεντικές ερμηνείες και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, τη στιβαρή φωνή της και την πληθωρική της παρουσία, η Γιώτα Νέγκα σε μια «χειροποίητη παράσταση», κατάφερε να μαγέψει το κοινό που βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος για να την απολαύσει.
Πληροφορίες
Θέατρο Άλσος – «Κρυφές Γωνιές» κάθε Παρασκευή στις 21:00