Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων.
Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί στα Γιάλτρα της Βόρειας Εύβοιας όταν ένα ΙΧΦ από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, του lamiareport. gr, από τη μοιραία εκτροπή σκοτώθηκαν δύο Έλληνες, ενώ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη επιβάτης αλβανικής υπηκοότητας.
Ο τραυματίας έχει απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες και διακομίζεται στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ συνεχίζεται αυτή την ώρα η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δυο νεκρών.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας