Η Βουλιαγμένη «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση, παρά την ήττα με 12-9 από τη Νουαζί-Λε-Σεκ, στον αγώνα ρεβάνς της Γ΄ προκριματικής φάσης, που έγινε στο Σεράφειο κολυμβητήριο της Αθήνας.
Χάρη στο υπέρ του 17-11 στη Γαλλία, πριν μία εβδομάδα, ο ΝΟΒ εξασφάλισε θέση στους «16», για πρώτη φορά από τότε που καθιερώθηκε το ισχύον format της διοργάνωσης.
Η Βουλιαγμένη «έσβησε» από νωρίς το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε στη ρεβάνς, καθώς ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 5-1 στις αρχές της δεύτερης περιόδου.
Η γαλλική ομάδα αντέδρασε και με τέσσερα αναπάντητα γκολ ισοφάρισε 5-5, ενώ προσπέρασε 7-6 στο τρίτο οκτάλεπτο. Η μάχη για το νικητή της αναμέτρησης συνεχίστηκε ως το τέλος, με τη Νοαυαζί-Λε-Σεκ να πετυχαίνει ένα σερί 3-0 στα τελευταία 2,5 λεπτά και να φτάνει στο 12-9, όμως το +6 του πρώτου ματς αποδείχθηκε αδιάσειστο θεμέλιο πρόκρισης για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.
Υπενθυμίζεται ότι οι «μπέμπηδες» θα ενταχθούν στον Α΄ όμιλο του Champions League, μαζί με τον Ολυμπιακό, καθώς και την Προ Ρέκο (Ιταλία), την Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), το Ανόβερο (Γερμανία), τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία, πρώτη αντίπαλος του ΝΟΒ στις 15/11), τη Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) και πιθανότατα την Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), που αναμένεται να «σφραγίσει» απόψε την πρόκρισή της από τα πλέι-οφ με τη ρουμανική Οραντέα.
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.
LIVE: Άρσεναλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Γουλβς για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».