Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λεωφόρο - Ποιοι έμειναν εκτός

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λεωφόρο – Ποιοι έμειναν εκτός

Ποιοι αποκλείστηκαν από τον Μίτσελ- Πόσους ποδοσφαιριστές παίρνει μαζί του ο Ισπανός στο ντέρμπι των αιωνίων.

Με επιπλέον προβλήματα ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επιβεβαιώθηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Μίτσελ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Διότι δεν είναι μόνο ο Ματιέ Βαλμπουενά που ως γνωστόν είναι νοκ άουτ με θλάση ως το… 2023. Τελικά οι Πειραιώτες μετρούν τέσσερις συνολικά απόντες για το ντέρμπι.

Ποιοι συμπληρώνουν τους κρίκους αυτής της αλυσίδας; Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Μαρσέλο! Για τον Γκάρι τα πράγματα ήταν λίγο πολύ γνωστά. Τραυματίστηκε στο Europa Park πριν από εννέα βράδια με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια σε καθημερινή βάση με «διπλές» θεραπείες για να προλάβει το ντέρμπι αλλά όπως αποδείχθηκε δεν μπόρεσε. Απώλεια πρώτης γραμμής καθώς αν ήταν «οκ» μοιάζει βέβαιο ότι θα έπαιρνε θέση στην εντεκάδα.

Ο Ουσεϊνού Μπα τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στο ματς με τη Λαμία και μάλιστα αντικαταστάθηκε μόλις στο 11′ της αναμέτρησης από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Τέλος, οΜαρσέλο έπαιξε αυτή τη Πέμπτη με αντίπαλο τη Ναντ. Ήρθε από τον πάγκο με τον Μίτσελ να τον χρησιμοποιεί ως winger και για πολλοστή φορά έδειξε ότι θέλει χρόνο για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης. Το ότι αποκλείστηκε όμως από τη Λεωφόρο είναι έκπληξη. Διότι με την εμπειρία και την προσωπικότητα του ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του ακόμη και σαν παρουσία.

Έκπληξη δεν αποτελεί αντιθέτως ο αποκλεισμός του Ουί Τζο Χουάνγκ. Και αυτό γιατί ο Κορεάτης για πολλοστή φορά σπατάλησε μια ευκαιρία (ήταν βασικός τη Πέμπτη με τη Ναντ). Σέντερ φορ στον Ολυμπιακό χωρίς γκολ δεν είναι εύκολο να καταφέρει να γίνει απαραίτητος. Ειδικά στην ομάδα του Σεντρίκ Μπακαμπού και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο μόνος που κέρδισε τελικά από το ματς της Πέμπτης, το τελευταίο στο Europa League φέτος για τους πρωταθλητές ήταν ο Τζος Μπόουλερ. Την άρπαξε την ευκαιρία. Και κάπως έτσι είναι απόψε στην αποστολή για το ντέρμπι. Η πρώτη του «αποστολή» Super League με προπονητή τον Μίτσελ.

Αναλυτικά οι 24 που επέλεξε ο Μίτσελ στην αποστολή του ντέρμπι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024