Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρτίζαν: Πρόβλημα με τον Έξουμ ενόψει Ολυμπιακού

Παρτίζαν: Πρόβλημα με τον Έξουμ ενόψει Ολυμπιακού

Δίχως τον Ντάντε Έξουμ αναμένεται να παραταχθεί η Παρτίζαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αυστραλός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην Παρτίζαν Βελιγραδίου καθώς όπως όλα δείχνουν οι Σέρβοι δεν θα μπορούν να υπολογίζουν τον Ντάντε Έξουμ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ έχει ένα θέμα στον αστράγαλο και οι γιατροί του έχουν τοποθετήσει ειδική μπότα, με την ημερομηνία επιστροφής του παίκτη στα παρκέ να είναι προς το παρόν άγνωστη.

Θυμίζουμε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Τζέιμς Νάναλι και Μπάλσα Κοπρίβιτσα, επίσης λόγω τραυματισμών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός θα βρίσκονται και οι Σέρβοι διεθνείς οι οποίοι θα φορέσουν στα χρώματα της χώρας τους στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024