Μαρία Ηλιάκη: Tο μπλέξιμο με την τροχαία και η κλήση -«Καλά μου κάνανε!»
«Θέλω να μου πείτε κάτι....» σχολίασε η παρουσίαστρια σε στόρι στο ίνσταγκραμ.
Η Μαρία Ηλιάκη αρκετές φορές έχει κάνει story μέσα από το αυτοκίνητό της την ώρα που μετακινείται μέσα στην Αθήνα και έχει εκφράσει τα παράπονά της για την κίνηση στους δρόμους. Αυτό που δήλωσε πρόσφατα είναι η πιο σωστή ατάκα για το κέντρο της Αθήνας, μία ατάκα που έχουμε πει τουλάχιστον όλοι μας μία φορά. «Η κατάσταση στο κέντρο πια δεν παλεύεται», έγραψε η 44χρονη παρουσιάστρια και μαμά της ενός έτους Κατερίνας.
Σίγουρα το κέντρο της Αθήνας πάντα είχε κίνηση και δεν είναι παράλογο, αφού αποτελεί το μέρος στο οποίο ανατρέχει καθημερινά ο περισσότερος κόσμος. Ή αν μη τι άλλο κάποια στιγμή περνάει για να πάει σε κάποια άλλη περιοχή. Ωστόσο, πραγματικά το τελευταίο διάστημα είναι λες και τα αυτοκίνητα είναι περισσότερα από ποτέ. Σε αυτό συμφωνούν οι πάντες.
Η ανάρτηση που έκανε με χιούμορ η Ηλιάκη:
View this post on Instagram
Το αίτημα της παρουσιάστριας
Μετά το παράπονο για την κίνηση, η Ηλιάκη μοιράστηκε και έναν προβληματισμό με το κοινό ζητώντας να της βρουν ένα GPS που να λέει εναλλακτικές διαδρομές για να μη την πιάνει ο δακτύλιος.
«Θέλω να μου πείτε κάτι. Αν υπάρχει κάποιο GPS, κάποιος πλοηγός, που να σου λέει πώς να πας εκεί που θες να πας χωρίς να μπεις στον δακτύλιο. Γιατί αν υπάρχει αυτό, να το κατεβάσω. Θα είναι πολύ βοηθητικό. Γιατί λέω εγώ τις προάλλες ‘Σιγά μωρέ θα μπω για τόσο’. Και με γράψανε. Καλά μου κάνανε. Την πάτησα. Με γράψανε οι άνθρωποι. Τους λέω ‘Έσφαλα. Γράψτε με’. Τα πλήρωσα κιόλας. Ήθελα, λοιπόν, να μου πείτε αν υπάρχει αυτός ο πλοηγός να μου λέει αν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές να αποφεύγω το κέντρο», είπε.
Δείτε εικόνες από το στόρι της:

- Έρευνα: Πόσα χρόνια χρειάζεται να αποταμιεύει ο μέσος εργαζόμενος για να γίνει πλούσιος;
- BHMAGAZINO: Το τελευταίο τεύχος της χρονιάς έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Συντριβή αεροσκάφος στην Τουρκία: Βρέθηκε το μαύρο κουτί και η συσκευή καταγραφής ήχου – Ανάμεσα στα ονόματα και ένα ελληνικό
- «Είναι ένα… δεκάρι σε όλα ο Μεντιλίμπαρ» – Η αποθέωση στην Ισπανία, οι εξαιρετικές προπονήσεις και οι… τούμπες
- Χάρολντ Πίντερ: Το κλειδί για την ανάκτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας
- Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες αντιβιοτικού φαρμάκου
- Οι Ιταλοί επιμένουν: «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μανδά» (pic)
- Η Κέιτ Χάντσον «έριξε πόρτα» στον Spider-Man το 2002 και δεν το έχει μετανιώσει έως σήμερα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 24.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/stephan-widua-ef5IgSRyFjo-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442