Νίκος Χατζηνικολάου: «Έχω κάνει μια βλακεία, που θα την πω πρώτη φορά»
Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για μια άγνωστη ιστορία.
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ως πρώτος καλεσμένος της εκπομπής The 2night Show για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αναφερόμενος στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της καριέρας του, ενώ θυμήθηκε σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισε, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισε και άγνωστες ιστορίες με μεγάλα ονόματα με τα οποία συναναστράφηκε.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε και για μια άγνωστη ιστορία με τον Μάνο Χατζιδάκι: «Έχω κάνει μια βλακεία, που θα την πω πρώτη φορά. Περπατώντας σε πολύ νεαρή ηλικία στο δρόμο, ήμουν 26, 27 ετών, στην οδό Κανάρη, στο Κολωνάκι, βλέπω απέναντί μου τον Μάνο Χατζιδάκι. Όπως θα έκανε κάθε δημοσιογράφος, έτρεξα επάνω του και του είπα “θέλω να σας κάνω συνέντευξη”. Μου είπε ότι με ξέρει από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση αλλά δεν θα μου δώσει συνέντευξη. Λέω γιατί; Και μου λέει “γιατί δεν είμαι όμορφος κι έχω γεράσει. Αν θέλεις, θα σου δώσω για την εφημερίδα ή για το ραδιόφωνο, χωρίς εικόνα”. Του είπα σας παρακαλώ, είστε ένας υπέροχος άνθρωπος και θα μείνει η συνέντευξη και μου είπε “Κατάλαβες τι σου λέω παιδάκι μου; Δεν σου δίνω. Πάρε τηλέφωνο, όποτε θέλεις, με το μαγνητοφωνάκι σου”. Ο πανίβλαξ που έχεις μπροστά σου δεν τον πήρα τηλεφωνο και 1,5 μήνα μετά έφυγε από τη ζωήο Μάνος Χατζιδάκις και δεν έκανα ποτέ τη συνέντευξη αυτή».
Δείτε τι είπε:
https://www.youtube.com/watch?v=dEkgkmateu4
- Νορβηγία: Σε σοβαρή κατάσταση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ – H κόρη της επέστρεψε από την Αυστραλία
- Ο Μασκ βγάζει 3.6 εκατ. δολ. την ώρα – Κοιμάται στο πάτωμα, δεν πηγαίνει διακοπές, αν και τρισεκατομμυριούχος
- Πάμε μια βόλτα; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις στιγμές που διαμόρφωσαν την πορεία του
- Μήνυμα ειρήνης, αποδοχής και συνύπαρξης από το 1ο Σχολικό Street Festival Τέχνης και Αποδοχής του Δήμου Πειραιά
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ρόδος: Η σύγχρονη κεραμική συναντά την ιστορία στη Biennale που φέρνει 42 καλλιτέχνες από 18 χώρες
- ΟΟΣΑ: Πρόβλεψη για επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και πληθωρισμό στο 4,2%
- Η Θεοπούλα έγινε «ΕΛΑΣίτισσα»… και κάνει θραύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442