Αποφασίζει ο Άρης για Μαντσίνι – Θέλει Ντουμπάι ο Αργεντινός
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει μεγάλη πρόταση από το Ντουμπάι, ο ίδιος θέλει να πει το «ναι» όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Άρης. Στο «κόλπο» και η Κοπεγχάγη.
Οι εξελίξεις τρέχουν στον Άρη, καθώς έφτασε μια πολύ μεγάλη πρόταση πριν λίγα 24ωρα στα γραφεία του συλλόγου από το Ντουμπάι για τον Ντάνιελ Μαντσίνι.
Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη έχει κάνει πρόταση με απολαβές πάνω από 1.000.000 ευρώ στον παίκτη, που θέλει να πάει, ενώ και η προσφορά στους κίτρινους είναι αρκετά καλή.
Την ώρα όμως που η ομάδα από το Ντουμπάι έμοιαζε να «παίζει» μόνη της, εμφανίστηκε η Κοπεγχάγη, η οποία σκέφτεται να κάνει κίνηση ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Φυσικά, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος και για τις δύο προτάσεις και για την ώρα δείχνει μία προτίμηση για εκείνη που έχει έρθει από τα Εμιράτα. Αυτό διότι τα χρήματα είναι καλύτερα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι από το Ντουμπάι του προσφέρουν πέρα από 1.000.000 ευρώ ετησίως και αρκετά χρόνια συμβόλαιο.
Ωστόσο, προφανώς και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Άρη, που θα περιμένει και την πρόταση από την Κοπεγχάγη και στη συνέχεια, μαζί με τον ποδοσφαιριστή θα αποφασίσουν για το ποια θα γίνει αποδεκτή.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Με 30.273 εισιτήρια ανά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός προσπέρασε όλες τις ομάδες (τουλάχιστον) την τελευταία 30ετία αλλά και τον... εαυτό του. Ο αναλυτικός πίνακας με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνει τις απαντήσεις.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε δίχτυα μετά από 1,5 μήνα στο φιλικό της Γαλλίας με την Βραζιλία και εξήγησε γιατί χρωστάει χάρη στον Κριστιάνο Ρονάλντο