Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Σόκαλη και ήταν άκρως αποκαλυπτική.
Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου για τη σχέση τους, ενώ έκανε και μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε τη γνωριμία της με τις Ελληνίδες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
«Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό; Νομίζω ότι δεν έκανε καλά» είπε αρχικά η Μαρία Σόκαλη.
Η Μαρία Σόκαλη ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, για τη Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Η Τζένη Καρέζη ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε. Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δεν ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο …κρατημένη πάντα».
Τέλος, η Μαρία Σόκαλη εκμυστηρεύτηκε πως ήταν σε σχέση με τον Γιώργο Φούντα, ενώ αποκάλυψε πως την περίοδο εκείνη, ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος.
«Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας