Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επτά εμβληματικές στιγμές στην πασαρέλα της Victoria's Secret

Επτά εμβληματικές στιγμές στην πασαρέλα της Victoria’s Secret

Τι γίνεται όταν βάζεις σούπερ μοντέλα με εσώρουχα και διάσημους μουσικούς στην πασαρέλα των φημισμένων επιδείξεων Victoria's Secret;

Από τότε που ξεκίνησε το 1995, η ετήσια επίδειξη εσωρούχων της Victoria’s Secret βρίσκει τρόπο να γίνει θέμα συζήτησης. Μερικά από τα πιο διάσημα supermodels και μουσικούς του κόσμου να κοσμούν την πασαρέλα της. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία εσωρούχων έχει δεχτεί πυρά από κριτικούς, μεταξύ άλλων, για την έλλειψη διαφορετικότητας στην πασαρέλα. Είτε το αγαπάτε είτε το μισείτε, το σόου της Victoria’s Secret έχει προσφέρει μερικές αρκετά εμβληματικές εμφανίσεις. Αυτές είναι οι 7 πιο αξιομνημόνευτες…

1. Διαδηλώτριες κυνηγούν τη Ζιζέλ (2002)

Τέσσερα μέλη της PETA (People for Ethical Treatment of Animals), ανέβηκαν στην πασαρέλα. Η κίνηση τους αποτελούσε ένδειξη διαμαρτυρίας για το συμβόλαιο της Ζιζέλ Μπούντχεν με τις γούνες Blackglama. Τότε, το νεαρό μοντέλο υπερασπίστηκε το συμβόλαιό της και δήλωσε στο CNN ότι απλώς έκανε τη δουλειά της.

Η Ζιζέλ φαίνεται ότι έκτοτε άλλαξε γνώμη και δήλωσε στη Vogue το 2018, πως η εμπειρία αυτή της άνοιξε τα μάτια για την κακοποίηση των ζώων στη βιομηχανία της μόδας.

2. Η Έλσα Χόσκ παραλίγο να ρίξει την Αριάνα Γκράντε με τα αγγελικά φτερά της (2014)

Η επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret είναι μαγνητοσκοπημένη και μονταρισμένη, οπότε η στιγμή δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση. Όμως, οι φωτογράφοι κατέγραψαν εικόνες από την αντίδραση της Αριάνα Γκράντε όταν συγκρούστηκε με το φτερό της Έλσα Χοσκ. Οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral.

Λίγο μετά τα γυρίσματα του σόου, η Grande έγραψε στο Twitter και χαρακτήρισε το περιστατικό «φοβερό».

3. Η Μπέλα Χαντίντ περπάτησε δίπλα στον The Weeknd, 1 μήνα μετά το χωρισμό τους (2016)

Μετά την προβολή του σόου, οι χρήστες του Twitter πήραν φωτιά. Επαίνεσαν τη Μπέλα Χαντίντ που περπάτησε με αυτοπεποίθηση δίπλα στον πρώην σύντροφο της. Η κατάσταση θα ήταν εξαιρετικά άβολη για τους περισσότερους.

Οι δυο τους φάνηκε να έχουν πραγματικά καλή διάθεση, καθώς η Μπέλα χαμογέλασε όταν ο The Weeknd της τραγούδησε. Μάλιστα ευχαρίστησε τον πρώην της και σε λεζάντα στο Instagram.

4. Οι χορευτικές κινήσεις της Κάρα Ντελεβίν γίνονται viral (2013)

Μετά από κάθε επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, όλα τα μοντέλα περπατούν μαζί στο φινάλε της επίδειξης. Το 2013, η Κάρα Ντελεβίν πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Χόρεψε, κουνώντας τα χέρια της στον αέρα ενώ φορούσε κίτρινα λαστιχένια γάντια.

Οι θαυμαστές της το λάτρεψαν τόσο πολύ που μετέτρεψαν τη στιγμή σε GIF, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως meme στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

5. Η σπόντα της Τέιλορ Σουίφτ (2014)

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε πρωτοσέλιδο όταν ερμήνευσε το I Knew You Were Trouble, τη στιγμή που ο πρώην της Χάρι Στάιλς παρακολουθούσε στο κοινό.

6. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά αν θα ξανασηκωθείς (2017)

Τα μοντέλα της Victoria’s Secret περνούν εβδομάδες περπατώντας με τα παπούτσια της επίδειξης για να εξασκηθούν για την πασαρέλα, αλλά μερικές φορές το να σκοντάψεις είναι αναπόφευκτο. Όταν η Ming Xi έπεσε κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας της Victoria’s Secret το 2017, χαμογέλασε και σηκώθηκε για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Οι τηλεθεατές σοκαρίστηκαν όταν είδαν ότι η πτώση της Xi δεν κόπηκε από στο μοντάζ. Αντιθέτως, έδειξαν τόσο την πτώση της Xi όσο και το κλάμα της στα παρασκήνια. Το μοντέλο αργότερα ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

7. Ο Ντίλαν Σπράους αποθέωσε τη σύντροφο του Μπάρμπαρα Πάλβιν (2018)

Ενώ βρισκόταν στα παρασκήνια του Victoria’s Secret Fashion Show 2018, η Μπάρμπαρα Πάλβιν είπε στο People ότι το αγόρι της, θα της έφερνε μπέργκερ από το Shake Shack για να το γιορτάσουν.

Ο Ντίλαν Σπράους όχι μόνο κουβάλησε μια τσάντα με μπέργκερ καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου, αλλά  τήρησε και την υπόσχεσή του ότι θα βρισκόταν στο κοινό για να χειροκροτήσει τόσο δυνατά για να την πειράξει, όπως δήλωσε στο E! News.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024