Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάνιε Γουέστ συγκρίνει τον εαυτό του με τον Μωυσή και υπονοεί ότι δεν κοιμάται πολύ

Ο Κάνιε Γουέστ συγκρίνει τον εαυτό του με τον Μωυσή και υπονοεί ότι δεν κοιμάται πολύ

Αφού παραδέχτηκε ότι η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, ουσιαστικά μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά τους.

Ο Kάνιε Γουέστ έσβησε για άλλη μια φορά τη σελίδα του στο Instagram, αλλά επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση στα Stories. Ο 45χρονος ράπερ μοιράστηκε ένα σκληρό μήνυμα στο οποίο φάνηκε να βάζει τον εαυτό του στην ίδια κατηγορία με τον Μωυσή.

Φάνηκε επίσης να υπονοεί ότι οι γύρω του ανησυχούν για το πρόγραμμα του ύπνου του, ή την έλλειψή του. Η ανάρτηση του Γουέστ στα Insta Stories ήταν ένα απλό μαύρο φόντο με λευκά γράμματα, όπως πολλές από τις αναρτήσεις του τις τελευταίες εβδομάδες.

«Κανείς δεν ρώτησε τον Μωυσή πόσο κοιμόταν», έγραψε.

Ο Κάνιε προφανώς ήθελε οι 17,2 εκατομμύρια οπαδοί του να δουν το σωστό συναίσθημα, καθώς αρχικά δημοσίευσε μια έκδοση του κειμένου με τυπογραφικό λάθος, πριν τη διαγράψει και αναδημοσιεύσει μια διορθωμένη έκδοση.

Ο Γουέστ έχει δηλώσει στο παρελθόν ανοιχτά ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, μια κατάσταση που περιλαμβάνει μεγάλες εναλλαγές της διάθεσης ανάμεσα σε αυξημένες καταστάσεις μανίας και κατάθλιψης.

Ενώ βρίσκονται σε μανιακή ή υπομανιακή κατάσταση, οι άνθρωποι μπορεί να κοιμούνται πολύ λιγότερο από το κανονικό, και η έλλειψη ύπνου μπορεί επίσης να ενισχύει αρνητικά το πρόβλημα.

Το 2020, εν μέσω της καταδικασμένης πολιτικής εκστρατείας του, η τότε σύζυγος του Κιμ Καρντάσιαν συζήτησε δημόσια τη διάγνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φάνηκε να υπονοεί ότι σχετίζεται με την παράξενη συμπεριφορά εκείνης της περιόδου.

Τους τελευταίους μήνες, έχει διαπληκτιστεί μαζί της και με τον πρώην φίλο της Πιτ Ντέιβιντσον, ενώ έχει επίσης εξαπολύσει πυρά εναντίον της σχετικά με την ανατροφή των τεσσάρων παιδιών τους.

Η τελευταία του καταχώρηση στο Instagram έρχεται μετά από μια διαρκή διαμάχη με τους σπόνσορές του Gap και Adidas.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε τα σχέδιά του να τερματίσει τη συνεργασία του με την Gap και έχει δημοσιεύσει αρκετά επικριτικά μηνύματα για την Adidas, αφού ισχυρίστηκε ότι η μάρκα έκλεψε τα σχέδια Yeezy του για κάποια από τα νέα της σχέδια.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024