Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την προσωρινή διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας- Ν.Μ. Πύργου για το περιστατικό του 27χρονου αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Η συγκεκριμένη διαδικασία, πραγματοποιείται με σκοπό να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες, ιατρικά λάθη, είτε παραλείψεις, στον τρόπο ή στην ανάγνωση των εξετάσεων, καθώς ο 27χρονος προσήλθε το πρωί της περασμένης Κυριακής το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ. Πύργου, γιατί δεν αισθανόταν καλά.
Όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μετά την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο του Πύργου εμφάνισε συμπτώματα εγκεφαλίτιδας, όπως διαπιστώθηκε από τον οικογενειακό του γιατρό.
Μήνυμα ευγνωμοσύνης στέλνουν οι γονείς του τόσο στον οικογενειακό τους γιατρό, τους γιατρούς του Γ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας», όσο και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, που κράτησαν το παιδί τους στη ζωή και αναμένουν με αγωνία την ανάρρωση του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.