Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στον Καναδά: Αυτοκτόνησε ο δεύτερος δράστης μετά τη σύλληψή του

Μακελειό στον Καναδά: Αυτοκτόνησε ο δεύτερος δράστης μετά τη σύλληψή του

Μέσα ενημέρωσης του Καναδά μεταδίδουν ότι ο δεύτερος δράστης του μακελειού, με τους δέκα νεκρούς και τους δεκαοκτώ τραυματίες στην επαρχία Σασκάτσουαν, αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή του.

Ο δεύτερος ύποπτος για τις πολύνεκρες επιθέσεις κατά συρροή με μαχαίρια την Κυριακή στον Καναδά πέθανε λίγο μετά τη σύλληψή του, μετέδωσαν χθες Τετάρτη το βράδυ (σ.σ.: μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Πέμπτη για την Ελλάδα) καναδικά μέσα ενημέρωσης, δίνοντας μόνο την πληροφορία πως υπέκυψε σε τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Ανθρωποκυνηγητό

Αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα ανέφεραν πως ο 32χρονος Μάιλς Σάντερσον είναι νεκρός. Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του που κράτησε τρεις ημέρες (φωτογραφία του Chanss Lagaden/CBC, επάνω, από τον τόπο σύλληψης του Μάιλς Σάντερσον).

Δείτε ακόμα – Καναδάς: Μακελειό με 10 νεκρούς και τουλάχιστον 15 τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι

Οι καναδικές αρχές αναμένεται να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τα γεγονότα μετά τις επιθέσεις στον κεντρικό Καναδά που είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δέκα άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 19, οι τρεις εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Με παρελθόν…

Γνωστός στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη για την εμπλοκή του σε βία επεισόδια και κλοπές, ο Μάιλς Σάντερσον καταζητείτο ήδη από τον Μάιο, διότι δεν είχε τηρήσει τους όρους της απελευθέρωσής του από τη δικαιοσύνη.


Νεκροί είναι και οι δύο δράστες του μακελειού στον Καναδά (αριστερά, ο Ντέιμιεν Σάντερσον)

Τη Δευτέρα βρέθηκε το πτώμα του αδελφού του Ντέιμιεν Σάντερσον, που φέρεται να ήταν συνεργός του. Εφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και εντοπίστηκε κοντά στον τόπο των εγκλημάτων.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες βρήκε τον θάνατο μένουν να εξιχνιαστούν, όμως ενδέχεται να δολοφονήθηκε από τον αδελφό του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024