Ίντερ – Κρεμονέζε 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τους «νερατζούρι»
Η Ίντερ επικράτησε άνετα με 3-1 της Κρεμονέζε στο Μιλάνο για την 4η αγωνιστική της Serie A, ανέβηκε στη 2η θέση με 9 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Ρόμα.
Η Ίντερδεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κρεμονέζε και πήρε εύκολη νίκη με 3-1 στο Μιλάνο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A.
Μετά την ήττα τους από την Λάτσιο, οι «νερατζούρι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 9 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από τη Ρόμα.
Η ομάδα του Ιντζάγκι άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Κορέα, με τον Μπαρέλα στο 38′ να σημειώνει το 2-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι και στο δεύτερο 45λεπτο και πέτυχαν το 3-0 στο 76′ με τον Μαρτίνεζ, με τον Οκερέκε στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.