Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ! Η Ένωση «δούλεψε» τις τελευταίες ώρες εντατικά την υπόθεση του Νίκλας Ελίανσον της Νιμ και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως το deal δεν θα αργήσει να επιτευχθεί!
Όπως προκύπτει, η ΑΕΚ προσφέρει στη γαλλική ομάδα κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και τον Σουηδό μεσοεπιθετικό να προβάρει τα «κιτρινόμαυρα».
Για την ΑΕΚ η περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ δεν ήταν «φρέσκια», καθώς και το περασμένο καλοκαίρι είχε «δουλέψει» την υπόθεση. Η Ένωση φέτος ωστόσο προχώρησε το ενδιαφέρον της και έφτασε στα επίπεδα που επιθυμούσε η Νιμ, με τα 2+ εκατομμύρια να κάνουν εν τέλει τη… δουλειά, με την ΑΕΚ να ντύνει στα «κιτρινόμαυρα» έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι ικανός να μοιάζει τη διαφορά.
Ο Ελίασον προέρχεται και από μια πολύ καλή σεζόν, με 7 γκολ και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές. Η άφιξη του αναμένεται σύντομα, καθώς πλέον απομένουν μονάχα τα τυπικά ώστε να «σφραγιστεί» ολοκληρωτικά το deal.
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.