«Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης», σημειώνει σε ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το νέο χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.
Για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες
Και προσθέτει: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ».
Αναλυτικά το συγχατηρητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχει ως εξής:
«Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην, κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ».
Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην, κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ.#Munich2022#Ντρισμπιωτηpic.twitter.com/s4SqHmguWI
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.