Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρωταγωνιστές στην Ευρώπη»: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη, Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ στους Έλληνες αθλητές

«Πρωταγωνιστές στην Ευρώπη»: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη, Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ στους Έλληνες αθλητές

Συγχαρητήρια μηνύματα Μητσοτάκη, Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ σε Κατερίνα Στεφανίδη, Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ

Τους έλληνες αθλητές, Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο και Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ για τα μετάλλια που κατέκτησαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Ρώμης συγχαίρει ο πολιτικός κόσμος.

Τα αληθινά μετάλλια

«Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Μπράβο στην Κατερίνα, τον Απόστολο και τον Κριστιάν. Τα αληθινά μετάλλιά μας είναι τα παιδιά μας!» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Συγκινεί η μητέρα της – «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι»

Μας έκαναν υπερήφανους

«Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, @KatStefanidi ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, στους κολυμβητές μας Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ για τις σπουδαίες διακρίσεις τους. Μας έκαναν υπερήφανους» είναι το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η Ελλάδα που θέλουμε

«Συγχαρητήρια σε μία από τις πιο σπουδαίες αθλήτριες του παγκόσμιου αθλητισμού, την Κατερίνα Στεφανίδη που πήρε το 11ο της μετάλλιο στο Μόναχο. Αλλά και στους Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ, που στη Ρώμη ύψωσαν τη σημαία μας γεμίζοντάς μας περηφάνια. Η Ελλάδα που θέλουμε» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Παράδειγμα αντοχής και θέλησης

Συγχαρητήρια μηνύματα στους Κατερίνα Στεφανίδη, Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ έστειλε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πολλά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη που μετά από μεγάλη μάχη που κράτησε ως το τέλος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου. Απέδειξε με το τέταρτο κατά σειρά μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ότι είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στο άλμα επί κοντώ, παράδειγμα αντοχής και θέλησης για τους νέους αθλητές».

Ποιότητα και συνέπεια

«Συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου ο οποίος μέσα σε τρία 24ωρα κατέκτησε ένα χρυσό στα 50μ. ύπτιο και ένα ασημένιο στα 100μ. στο ευρωπαϊκό της Ρώμης, κάτι που δείχνει την ποιότητα του νεαρού αθλητή, αφού κέρδισε μεγάλους αθλητές και στους δυο τελικούς.

Πολλά συγχαρητήρια και στον Κρίστιαν Γκολομέεβ που με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 50 μ. ελεύθερο έμεινε συνεπής στο ραντεβού του με το βάθρο καθώς πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη διάκριση του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024