Διάφανα εφαρμοστά φορέματα, τούλια και δαντέλες: Στο νησί των ανέμων το street style φλερτάρει με κιτσερέλα πάρτι
Η χαρά των παπαράτσι. Το ένα «κλικ» πίσω από το άλλο στα Ματογιάννια της Μυκόνου.
Η Μύκονος παραμένει γεμάτη από τα μέσα Ιουνίου και κάθε βράδυ στα Ματογιάννια συνωστίζονται από κόσμο από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Αυτό που πάντοτε προκαλεί χάζι είναι οι εμφανίσεις, τόσο των αντρών όσο και των γυναικών. Οι παπαράτσι εδώ δεν κουράζονται τόσο: τα φωτογραφικά καρέ διαδέχονται το ένα το άλλο όπως ανοιγοκλείνουν τα μάτια.
Ακόμη ένα βίντεο του Mykonos Live TV με εμφανίσεις στα κοσμικά Ματογιάννα που μαγνήτισαν τα βλέμματα, τόσο τα πρωινά όσο και τις νύχτες.
Οι ενδυματολογικές επιλογές προκάλεσαν συζητήσεις με ορισμένους να τονίζουν πως θα έπρεπε να κληθεί άμεσα η αστυνομία μόδας. Άλλοι πάλι απλά απόλαυσαν το θέαμα.
- Απαγόρευση εισόδου σε πολίτες 30 χωρών ετοιμάζουν οι ΗΠΑ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα
- «Η κατάσταση είναι απολύτως υπό έλεγχο», λέει ο πρόεδρος του Μπενίν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)



















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [07.12 – 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/1c373180-a9ef-4b01-b85d-bb8464b3179f-315x220.jpeg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442