Αυτή τη φορά, στη Μεσσηνία και φορώντας τα γνωστά μαύρα γυαλιά που φορά και ο τράπερ. Όπως ήταν λογικό, το βίντεο έχει ήδη γίνει viral.
Δείτε το παρακάτω
Το «Madame» σε μια διαφορετική εκτέλεση
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Έφη Θώδη διασκευάζει το «Madame». Πρόσφατα σε πανηγύρι στο Στρούσι Ηλείας τραγούδησε το κομμάτι υπό τους ήχους κλαρίνου και «έκανε σκόνη» τον Τραννό.
Φυσικά, αποθεώθηκε ενώ πολλοί έσπευσαν να πουν ότι μια καλύτερη version του τραγουδιού που μετρά πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.
Θυμίζουμε ότι και πριν τρία χρόνια πάλι σε πανηγύρι της Ηλείας, ο Άγγελος Σαμαντάς είχε ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο το «Δεν με θέλουν» του FY και το «Mamma» του Sin Boy.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.