Παίκτης της Χατάισπορ είναι και με τη Βούλα ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ που έμεινε ελεύθερος την Παρασκευή (25/7).
Ο Βόσνιος στόπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Χατάισπορ, σύμφωνα με την ανάρτηση της ομάδας στο twitter.
Ognjen Vranjes Atakaş Hatayspor’umuzda🧱 Geçtiğimiz sezon Yunanistan Süper Lig ekiplerinden AEK Atina forması giyen defans oyuncusu Ognjen Vranjes ile 3 yıllık sözleşme imzaladık💯#AtakaşHataysporpic.twitter.com/BRIOrvbBXR
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς με τη μορφή δανεισμού, έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ στην Ιταλία.