Αντζελίνα Τζολί: Η σημαντική νίκη που πέτυχε σε δικαστική διαμάχη με τον Πιτ
Το πρώην ζευγάρι είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια για τα δικαιώματα του οινοποιείου τους Chateau Miraval, όπου και είχε πραγματοποιηθεί η τελετή του γάμου τους.
Μία σημαντική νίκη κατάφεραν να πετύχουν οι δικηγόροι της χολιγουντιανής ηθοποιού εις βάρος του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ αναφορικά με το οινοποιείο που διατηρούν από κοινού το πρώην ζευγάρι.
Το οινοποιείο Chateau Miraval, όπου και παντρεύτηκε το ζευγάρι το 2014, ήταν η αφορμή για τον πόλεμο που άνοιξε μεταξύ τους, λίγο μετά το διαζύγιό τους. Σημειώνεται πως και οι δυο τους κατέχουν ίσο μερίδιο στο οινοποιείο, ωστόσο ο Μπραντ Πιτ επιθυμεί πλέον να το κατέχει ολοκληρωτικά. κάτι που φαίνεται πως η Αντζελίνα Τζολί δεν πρόκειται να δεχτεί να συμβεί.
- Διαβάστε επίσης: Ο Μπραντ Πιτ μηνύει την Αντζελίνα Τζολί
Brad Pitt ordered to give documents to Angelina Jolie in legal battle over French winery https://t.co/fSrR513wVp pic.twitter.com/ZzPN1w1DOK
— MARK (@alexlovesrhyth1) July 25, 2022
Έτσι, στη νέα νομική τους «μάχη» η Τζολί κατάφερε τη μεγάλη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, πούλησε το μερίδιό της από το Chateau Miraval στον κολοσσό αλκοολούχων ποτών «Stoli». Έκτοτε, ξεκίνησε ένας νέος δικαστικός αγώνας ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους, κατά τον οποίο ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά όλα τα έγγραφα της εταιρείας του.
Η δικαστική ομάδα της ηθοποιού υπέβαλλε αίτημα στο δικαστήριο προκειμένου ο Μπραντ Πιτ και οι συνεργάτες του να παραδώσουν όλα τα έγγραφα στους δικηγόρους της πρώην συζύγου του.
Ενώ θα περίμενε κανείς ο Μπραντ Πιτ να είναι ευχαριστημένος με τις εξελίξεις και τη νέα συμφωνία με τη Stoli, πηγές από το περιβάλλον της Τζολί κάνουν λόγο για θυμό κι εγωισμό που δεν τον αφήνουν να σκεφτεί καθαρά.
«Κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli. Έχει μια πολύ δυνατή στρατηγική μάρκετινγκ και ένα ισχυρό δίκτυο διανομής. Όμως, ο Μπραντ δεν μπορεί να δει τίποτα πέρα από το μίσος του για την Αντζελίνα», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον της Χολιγουντιανής ηθοποιού.
Αξιοσημείωτο είναι πως φήμες θέλουν τον Πιτ να είχε δεχτεί πρόταση από την εταιρεία «Stoli» ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζολί, ωστόσο την είχε απορρίψει.
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)













































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442