Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα αθλητικών ειδών στη Θεσσαλονίκη
Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν εργαζόμενοι και πελάτες του καταστήματος.
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο άμεσα βρέθηκε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν κινδύνευσε κανείς από την πυρκαγιά, καθώς οι υπάλληλοι εγκατέλειψαν εγκαίρως το χώρο.
Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος
«Γύρω στις 4 το απόγευμα με ενημέρωσαν για τον χαμό που έχει γίνει, περαστικά μου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Μένος, ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει το κατάστημα να ξαναγίνει από την αρχή.
«Οι πελάτες και οι υπάλληλοι πρόλαβαν και εγκατέλειψαν εγκαίρως το κατάστημα», τόνισε ο κ. Μένος, ο οποίος υπογράμμισε πως θα περιμένει το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τα αίτια της φωτιάς.

- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442