Αμέσως έφτασε στο σημείο η αστυνομία και η πυροσβεστική.
«Η τρομοκρατία με τα γκαζάκια σε όσους έλεγαν πάντα τη γνώμη τους χωρίς περιστροφές δεν περνά» δήλωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής.
«Να το ξανασκεφτούν οι κομματικοί παράγοντες που μεταφέρουν στην χώρα τις αθλιότητες «κύκλων» του εξωτερικού για να πλήξουν την ελληνική δημοσιογραφία».
Η τρομοκρατία με τα γκαζάκια σε όσους έλεγαν πάντα τη γνώμη τους χωρίς περιστροφές δεν περνά. Να το ξανασκεφτούν οι κομματικοί παράγοντες που μεταφέρουν στην χώρα τις αθλιότητες «κύκλων» του εξωτερικού για να πλήξουν την ελληνική δημοσιογραφία. pic.twitter.com/8iePvUGayC
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.