Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων είναι τελικά το ύποπτο κρούσμα από την Νάξο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.
Πρόκειται για 30χρονο άνδρα από τη Βρετανία που εντοπίστηκε στη Νάξο. Με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, αφού παρουσίασε συμπτώματα. Εντός της ημέρας αναμένεται και η επιδημιολογική έκθεση από τον ΕΟΔΥ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας