Φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε οικοπεδικό χώρο στη Βούλα, πίσω από τον Υμηττό, σημαίνοντας συναγερμός στην Πυροσβεστική.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 5 οχήματα με 12 πυροσβέστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά καίει ξερά χόρτα.
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές ότι η φωτιά απειλεί κατοικίες, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχουν τα αμέσως επόμενα λεπτά.
Σημειώνεται πως προ ημερών είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή, κάνοντας στάχτη πολλά στρέμματα δάσους και προκαλώντας υλικές ζημιές σε αρκετά σπίτια.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας