Κανένα… πονοκέφαλος για τον Γιώργο Βόβορα ενόψει της δεύτερης μάχης με τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί αύριο (14/6, 21:00) τους «ερυθρολεύκους», στον δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους «πρασίνους» να ολοκληρώνουν δίχως προβλήματα την προετοιμασία τους.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν αφήσει πίσω τους το… ναυάγιο του ΣΕΦ και στο αυριανό ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα επιχειρήσουν να φέρουν στα ίσα τη σειρά.
Θυμίζουμε, πως ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει να διαχειριστεί ένα διπλό πρόβλημα, με τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν-Σαρλ να μένουν σήμερα εκτός προπόνησης. Η συμμετοχή τους στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά