Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 20:35 απόψε, σε περιοχές της Κορινθίας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν εννέα χιλιόμετρα, βόρεια, βορειοδυτικά του Κιάτου.
Στην αναθεωρημένη λύση του (δηλαδή αυτή που έχει ελεγχθεί από σεισμολόγο) το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο συμφωνεί με το Ευρομεσογειακό σχετικά με το μέγεθος του σεισμού. Το εστιακό βάθος ήταν στα 14,2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο ήταν στα 7 χιλιόμετρα ανοιχτά, βόρεια και βορειοδυτικά του Κιάτου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας