Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Λάρισας, όταν 65χρονος άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς λιπόθυμος.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ξεκίνησαν οι διαδικασίες διασωλήνωσης και τότε οι γιατροί διαπίστωσαν έκπληκτοι πως στο λαιμό του άνδρα είχε σφηνωθεί ένα κομμάτι από σουβλάκι, το οποίο εκτιμάται ότι τον οδήγησε στο λιποθυμικό επεισόδιο.
Αμέσως το ξένο σώμα αφαιρέθηκε και πλέον ο 65χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΛ.
Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η εξέλιξη της υγείας του βαίνει καλύτερα. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο άλλο πρόβλημα υγείας να τον οδήγησε στη λιποθυμία αν και αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.