Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός σε τροχαίο γνωστός ράπερ

Νεκρός σε τροχαίο γνωστός ράπερ

Το αυτοκίνητο που επέβαινε έπεσε πάνω σε μια κατοικία και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες, με συνέπεια ο OhTrapstar και δύο ακόμη άτομα να βρουν τραγικό θάνατο.

Θλίψη επικρατεί στην Αμερική από τον θάνατο του ράπερ Ernesto Enrique Carralero, σε τροχαίο στο Μαϊάμι νωρίς το πρωί της Τετάρτης (25/5).

Ο 23χρονος, γνωστός με το όνομα OhTrapstar, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές του.

Ο καλλιτέχνης βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με άλλα δύο άτομα, την 23χρονη Bayle Pricilla Bucceri και τον 22χρονο Candido Miguel Barroso-Nodarse, τα οποία επίσης έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο πήγαινε δυτικά στην 82η οδό όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κατοικία.

Στη συνέχεια αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες.

«Αυτό που με ξύπνησε είναι ο τοίχος που έπεσε πάνω μου ενώ κοιμόμουν. Μόλις ξύπνησα μετά είδα τη φωτιά», είπε στο NBC Miami ο Jackner Surlin, ο οποίος μένει στο σπίτι.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της έρευνας από την αστυνομία του Μαϊάμι, πιθανότατα το αυτοκίνητο που επέβαινε ο ράπερ να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

«Πιστεύουμε ότι η ταχύτητα θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας του δυστυχήματος, είναι ακόμα πολύ νωρίς και το ερευνούμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024