Αντώνης Σύκαρης: Απεγκλωβίστηκε μετά από ένα μήνα η σορός του ορειβάτη
Η σορός του Αντώνη Σύκαρη παραμένει άταφη εδώ και ένα μήνα
Από τις 12 Απριλίου που ο Αντώνης Σύκαρης έχασε τη ζωή του ενώ κατέβαινε το βουνό Νταουλαγκίρι στα Ιμαλάια, η σορός του παρέμενε εκεί, καθώς καμία αποστολή από όσες είχαν γίνει για να την πάρουν και να την μεταφέρουν στην Ελλάδα, δεν ήταν επιτυχημένη.
Μέχρι σήμερα, που η τελευταία ορειβατική αποστολή από Sherpas που ξεκίνησε στις 9 Μαΐου, κατάφερε να περισυλλέξει και να μεταφέρει με ασφάλεια το σώμα του Αντώνη Σύκαρη μέχρι το Base Camp του Νταουλαγκίρι.
Τα επόμενα βήματα
Επόμενο βήμα είναι η αερομεταφορά της σορού στο Νεπάλ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού της σορού που αναμένεται να διαρκέσουν 2 έως 3 εβδομάδες, αναφέρει η οικογένειά του.
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Απεργία διαρκείας ξεκινούν οι οδηγοί ταξί από σήμερα – Τα αιτήματά τους
- Δεύτερη ευκαιρία για λάθη και παραλείψεις στον ΕΝΦΙΑ – Τι πρέπει να κάνετε
- Απανωτοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Ιράν και Λίβανο – Φωτιά σε βιομηχανική ζώνη της Ντόχα από θραύσματα
- Συνταγή: Μπακαλιάρος στον φούρνο
- Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κούβα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Θ’)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442