Η 36χρονη που έζησε τον εφιάλτη μετά την επίθεση με το βιτριόλι ξεκινά σιγά – σιγά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς τη μάσκα.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου νιώθει ανακούφιση που έδειξε ξανά το πρόσωπό και στη νέα της φωτογραφία έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον κόσμο που στάθηκε δίπλα της: «Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα.
Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας