Έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής η Έβερτον, «τριάρα» ελπίδας για την Τότεναμ
Με γκολ του Ριτσάρλισον, η Έβερτον επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι και μπήκε ξανά στο κόλπο της παραμονής της στην Premier League! Άνετη η Τότεναμ, επικράτησε με 3-1 της Λέστερ και «πάτησε» προσωρινά τετράδα.
«Ζωντανή» στη μάχη της παραμονής η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ! Με ένα γκολ του Ριτσάρλισον στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου τα «ζαχαρωτά» πήραν μια τεράστια νίκη απέναντι στην Τσέλσι, επικρατώντας με 1-0!
Οι «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ πήραν ένα τεράστιο «τρίποντο», καθώς με τη συγκεκριμένη νίκη μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την 17η Λιντς, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.
Η Έβερτον κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 46ο λεπτό, στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αθπιλικουέτα έκανε ένα τραγικό λάθος, ο Ριτσάρλισον πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε άψογα για το 1-0.
Τα «ζαχαρωτά» είχαν τον Πίκφορντ σε μεγάλη ημέρα και κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το φινάλε το 1-0 που τους έβαλε για τα καλά στη μάχη της παραμονής.
Στο κόλπο της τετράδας παρέμεινε η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Οι Spurs ήταν κυνικοί απέναντι στη Λέστερ, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και επικράτησαν με 3-1, ανεβαίνοντας και πάλι στην τετράδα, έστω και προσωρινά.
Η ομάδα του Κόντε προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Κέιν, πριν σκοράρει δύο φορές ο Σον στο δεύτερο μέρος. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ιχεανάτσο. Η Τότεναμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +1 από την Άρσεναλ, η οποία παίζει αργότερα εκτός έδρας με τη Γουέστ Χαμ.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή