Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το ταξίδι στο Μαϊάμι
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ανακοινώσει, λοιπόν, πως η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στο Μαϊάμι και θα περάσει μερικές όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς
Συναρπαστικό αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04), μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή λόγω των γιορτών.
Ο Γιώργος Λιανός παραμένει εκτός Survivor και μακριά από τον Άγιο Δομίνικο καθώς έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.
Έτσι, τη θέση του στο αποψινό επεισόδιο παίρνει ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει ετοιμάσει μια τεράστια έκπληξη για τη νικήτρια ομάδα του αγωνίσματος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι κοντά σας.
» Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει το Μαϊάμι» αναφέρει και όλοι οι παίκτες ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Από το αγώνισμα βέβαια δεν θα λείψουν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού στον δρόμο για την κατάκτηση αυτού του μεγάλου επάθλου, κάποιος παίκτης θα σταθεί ιδιαίτερα άτυχος. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος θα τραυματιστεί στο χέρι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ανακοινώσει, λοιπόν, πως η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στο Μαϊάμι και θα περάσει μερικές όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς.
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μάλιστα και τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που θα κερδίσει και θα απολαύσει το πρώτο μεγάλο έπαθλο του φετινού Survivor είναι η Κόκκινη.
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκο Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442