Στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα εντοπίστηκε πριν από τις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (19/4) ύποπτος φάκελος. Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, δύο υπάλληλοι του Οργανισμού παρέλαβαν και άνοιξαν τον φάκελο – άγνωστο μέχρι στιγμής τι περιείχε – και ένιωσαν έντονο κάψιμο στα μάτια. Οι δύο υπάλληλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ υποβλήθηκαν προληπτικά σε εξετάσεις.
Στον ΕΟΔΥ ο φάκελος
Λίγη ώρα αργότερα σήμανε λήξη συναγερμού. Στελέχη του οργανισμού επικοινώνησαν με τον αποστολέα του φακέλου, κάτοικο Θεσσαλονίκης και φαίνεται ότι δεν προκύπτει κάτι ύποπτο.
Ωστόσο, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο ο φάκελος θα μεταφερθεί προς εξέταση στον ΕΟΔΥ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.