H Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την καριέρα της και έκανε αποκαλύψεις για έναν ρόλο που τη σημάδεψε.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στο Παρά Πέντε και στον τρόπο με τον οποίο πήρε το ρόλο.
«Ήταν μια τεράστια έμπνευση όλο το Παρά Πέντε. Όντως δεν με ήθελαν αυτοί οι δύο (ο Γιώργος Καπουτζίδης κι ο Μιχάλης Μαρίνος). Μάλιστα το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ γιατί ο Μιχάλης είχε όντως την εντύπωση ότι θα είμαι κάποια που δεν θα μιλά σε κανένα και θα είμαι μέσα στα βιβλία. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, το λέω πάντα και τον ευγνωμονώ, μου πρότεινε αυτόν το ρόλο» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.
«Όταν το διάβασα ξέκλεισα κάτι άλλο που είχα σχεδόν κλείσει. Το έκλεισα με λιγότερα λεφτά γιατί ήθελα να το κάνω οπωσδήποτε. Δούλεψα λίγο το ρόλο στην αρχή για να το φανταστώ. Ο Γιώργος δεν είχε γράψει το ρόλο για εμένα αλλά για άλλο πρόσωπο» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας