Ο ίδιος, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρεται να άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να γίνει ανάφλεξη από το παρεχόμενο οξυγόνο.
Όπως αναφέρει το voria.gr, η σορός του άνδρα που έβαλε τη φωτιά εντοπίστηκε στον δεύτερο όροφο.
Από την πλευρά του ο διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Παπανικολάου, Διαμαντής Χλωρός, σημείωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα τρίκλινο δωμάτιο του νοσηλευτικού ιδρύματος στο οποίο νοσηλευόταν ένας μόνο ασθενής.
«Δεν γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος ασθενής έβαλε τη φωτιά, απλώς ξέρουμε πως ξεκίνησε από το συγκεκριμένο δωμάτιο».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.