Φωτιά στο «Παπανικολάου»: Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως Πλεύρης και Γκάγκα
Από τη φωτιά που ξέσπασε στη πνευμονολογική πτέρυγα Covid του νοσοκομείου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν εκτάκτως ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Από τη φωτιά που ξέσπασε στη πνευμονολογική πτέρυγα Covid του νοσοκομείου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442