Για την πρώτη… γεύση που έχει πάρει σε αυτήν την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ μίλησε ο Στίβεν Τσούμπερ.
Ο Ελβετός εξτρέμ της Ένωσης αναφέρθηκε στα στατιστικά του μέσα στην αγωνιστική περίοδο, στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ενώ πρόσθεσε πως νιώθει χαρούμενος και ευτυχισμένος στους «κιτρινόμαυρους».
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
«Ωραία στατιστικά, αλλά δεν με ενδιαφέρει πόσο θα παίζω. Με νοιάζει μόνο να κερδίζει η ΑΕΚ».
Για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, πρέπει να το αποδεχθούμε, είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτόν, ο οποίος μαζί με το υπόλοιπο τιμ κάνει πολύ καλή δουλειά».
Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Πάντα ξεκινάω από τα αρνητικά μου. Κάθε μέρα θέλω να δίνω τα πάντα για να βελτιωθώ και να βοηθάω την ομάδα. Βρίσκομαι σε μια καταπληκτική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος ναι».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.