Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Γκάρι Ροντρίγκες που υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας πριν λίγη ώρα στο Μετροπόλιταν.
Ο άσος του Ολυμπιακού δεν ένοιωθε καλά χθες το βράδυ και τελικά εισήχθη εκτάκτως με οξύ κοιλιακό άλγος έπειτα από κλινική εξέταση του γιατρού του Ολυμπιακού Χρήστου Θέου.
Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε οξεία σκωληκοειδίτιδα για αυτό και προχώρησε άμεσα σε επέμβαση λαπαροσκοπικής σκωληκοειδεκτομής στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν.
Όλα πήγαν καλά και πλέον ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε περίπου τρείς εβδομάδες.
Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι έτοιμος για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ χάνοντας ουσιαστικά μόνο το ματς με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, εκτός βεβαίως από το αυριανό στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.