Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Γυναίκα μαχαιρώνει στην καρωτίδα αστυνομικό, που πήγε να την βοηθήσει

ΗΠΑ: Γυναίκα μαχαιρώνει στην καρωτίδα αστυνομικό, που πήγε να την βοηθήσει

Τίποτε δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε όταν ο αστυνομικός μετά από τροχαίο, πλησίασε τη γυναίκα και την ρώτησε εάν είναι καλά.

Το περιστατικό συνέβη σε παραλιακό δρόμο της κομητείας Σεντ Λούσι στην ανατολική ακτή της Φλόριντα. Ο βοηθός σερίφη Κόντι Κολαντζέλο δέχτηκε μια κλήση στον ασύρματο στις 11 το βράδυ για τροχαίο ατύχημα και ένα αυτοκίνητο που έχει ανατραπεί.

Με το περιπολικό έσπευσε στο σημείο του συμβάντος και εκεί οι αυτόπτες μάρτυρες του είπαν πως η οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει προς την ακτή.

Ο Κόντι άναψε τον φακό και κατευθύνθηκε και εκείνος προς τη θάλασσα για να την εντοπίσει και να δει εάν είναι καλά. Κάποια στιγμή εντόπισε μια κοπέλα 21 ετών η οποία προφανώς είχε πάρει ναρκωτικές ουσίες και αργότερα αναγνωρίστηκε με το όνομα Λία Μισέλ Ντέι, την πλησίασε και την ρώτησε εάν είναι καλά.

«Τι σου συνέβη» τη ρωτά όπως φαίνεται και στο βίντεο και εκείνη του απαντά «Δεν ξέρω». Στη συνέχεια την ξαναρωτά εάν είχε σχέση με το τροχαίο: «Ήσουν σε ένα τροχαίο;» τις λέει και αντί απαντήσεως τη βλέπει να απομακρύνεται από κοντά του – χωρίς να τρέχει – .

Ο βοηθός σερίφη της κομητείας λέει στην κοπέλα να ανέβει τα σκαλοπάτια και να απομακρυνθεί από τη θάλασσα. «Δεν θέλω φοβάμαι» του απαντάει εκείνη αλλά ανεβαίνει τις σκάλες.

Τον μαχαίρωσε και έφυγε

Ο βοηθός από πίσω, την ακολουθεί και με τον φακό της φωτίζει τα βήματα για να μην σκοντάψει. Η κάμερα που είναι ενσωματωμένη στη στολή του καταγράφει τα πάντα.

Ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, η κοπέλα γυρνάει και χτυπάει με ένα μαχαίρι που εμφανίσθηκε στο χέρι της τον αστυνομικό στην καρωτίδα. Μετά το χτύπημα η Ντέι άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει.

Ο αστυνομικός με περίσσιο κουράγιο, ενημερώνει μέσω ασυρμάτου για τον τραυματισμό του και πιέζοντας τον λαιμό του για να μην αιμορραγεί πυροβολεί την κοπέλα χωρίς να την πετύχει και στη συνέχεια την καταδιώκει.

Δεν κατάφερε να την εντοπίσει και με δυσκολία επέστρεψε στο περιπολικό του όπου στο μεταξύ είχαν φτάσει και άλλα περιπολικά αλλά και ασθενοφόρα που τον παρέλαβαν και τον πήγαν στο νοσοκομείο.

Εκεί ο Κόντι Κολαντζέλο υποβλήθηκε σε μια εγχείρηση με τους γιατρούς να καταφέρνουν να τον σώσουν. Η 21χρονη κοπέλα εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη από άλλους αστυνομικούς που χτένιζαν την περιοχή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024