Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κυνήγησα πελάτη να τον δείρω γιατί…»
Τι αποκάλυψε ο γνωστός σεφ για την περίοδο που δούλευε στο Λος Άντζελες;
Στην εκπομπή «Κυψέλη» ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Ο γνωστός σεφ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ένας Γάλλος σεφ τον χτύπησε μέσα σε κουζίνα, ενώ αναφέρθηκε και στη στιγμή που όταν δούλευε σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε κυνηγήσει έναν πελάτη του μαγαζιού για να τον δείρει.
«Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίο στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση. Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από ένα Γάλλο σεφ. Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Όταν ήμουν σερβιτόρος στο Λος Άντζελες παίξανε τα νεύρα μου και μία μέρα κυνήγησα στο πάρκινγκ πελάτη για να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα. Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά».
Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442