Ο πόλεμος μαίνεται για περισσότερο από έναν μήνα στην Ουκρανία, προκαλώντας τεράστια προσφυγικά κύματα. Από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 15.051 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 4.731 ανήλικοι.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο (27/3/2022) στην Ελλάδα εισήλθαν 294 Ουκρανοί πρόσφυγες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας