Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε σήμερα ότι θα στερηθεί για κάποιο διάστημα των υπηρεσιών του Νίκλας Ζίλε, καθώς ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα.
Ο 26χρονος διεθνής, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν θα ενταχθεί στο δυναμικό της Ντόρτμουντ, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης και θα λείψει από ένα κρίσιμο διάστημα, όπου η Μπάγερν θα κυνηγήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την πρόκριση στην τετράδα.
Οι Βαυαροί, οι οποίοι είναι επικεφαλής της βαθμολογίας στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ έχουν προκριθεί και στους «8» του Champions League, δεν διευκρινίζουν το διάστημα της απουσίας του Ζίλε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζίλε θα λείψει και από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της Γερμανίας την επόμενη βδομάδα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος