Ο νέος εθνικός κατάλογος ποικιλιών, υποκειμένων και κλώνων αμπέλου, στον οποίο περιλαμβάνονται 292 ποικιλίες, καταρτίστηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο εθνικός κατάλογος περιλαμβάνει συνολικά 292 ποικιλίες οινοποιήσιμες, επιτραπέζιες, σταφιδοποιίας και υποκείμενα.
Ειδικότερα, από το σύνολο των ποικιλιών στις οινοποιήσιμες περιλαμβάνονται 210 ελληνικές και 22 ξενικές, στις επιτραπέζιες 36 ελληνικές και 13 ξενικές, 3 σταφιδοποιίας και 8 υποκείμενα.
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη διαύγεια ο κατάλογος καταρτίστηκε σε συμμόρφωση με την απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Γεωργίας (1517) «Τεχνικός Κανονισμός ελέγχου και πιστοποίησης των υλικών αγενούς πολλαπλασιασμού της αμπέλου».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας