Ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έχουν γίνεται στο χώρο του θεάτρου και στους ηθοποιούς που έχουν κατηγορηθεί για κακοποιητική συμπεριφορά.
Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα τόνισε: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι φίλος μου, είναι ένας αυθόρμητος και παρορμητικός άνθρωπος, βαθιά καλός. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπήρξε κακοποιητικός. Για τα υπόλοιπα φαινόμενα, μη γελιόμαστε, μη λέμε ότι θέλουμε, μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε, τα ξέραμε όλοι. Μιλάμε για στρατούς από πίσω. Αν ανοίξουν στόματα, θα βγουν τέρατα. Φυσικά και υπάρχουν κι άλλοι».
Για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Δημήτρης Αποστόλου δήλωσε: «Ο Γιώργος είναι πολύ δύσκολο παιδί. Δεν μπορώ να σου πω ότι αυτό που ακούω με ξαφνιάζει, αλλά και πάλι με ξαφνιάζει. Είναι πολύ εκρηκτικός σαν άνθρωπος. Το θέατρο είναι σκληρό μαγαζί».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας